Natúr 100%-os Yerba Mate

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
Raktárkészlet:
3 db

Nem szoktam paraguayi yerbát maténak ajánlani, hanem csak Tererének. Ezzel a yerbával most kivételt teszek. Egy matero társam hónapok... mit hónapok, talán már egy év is eltelt azóta, hogy először azt mondta: "ezt a yerbát rakd fel a holnapra...". Csak neki szereztem be és mondtam neki: "figyelj, azt tanítom a kis gauchoknak, hogy ne igyanak paraguayi yerbát matéként, mert nem csak a matézástól megy el a kedvük, hanem az élettől is." Ráadásul ez egy szármentes "despalada", azaz még a szárak sem lágyítják az összhatást, hanem extra erőt adnak. 

 

Aztán egy idő után újra megkóstoltam a yerbát.

Karakteres, füstös, de iható.. sőt... én nem vagyok füstpárti de egész héten jókedvűen ittam. Akinek ismétlődően kemény napjai vannak, annak mindenképpen ajánlom, illetve aki szereti a füstöt, a bőrdzsekit és a tankokat, az is nagyon fogja szeretni. Így hát felraktam... Örülsz BJ? 


Összetevők: 100% yerba mate (ilex paraguariensis)
Származási ország: Paraguay
Nettó tömeg: 500 g

3 800 Ft
db
Raktárkészlet:
5 db
Egy erőteljes, intenzív és uruguayi stílusából kifolyólag egy krémes, telt ízű yerba mate.
Intenzív keserűséget is mutat, ami kezdők számára szokatlan lehet.

A szülinapomon vettem észre az egyik PSG meccs után, hogy Messinek a Mate tartójából kilóg a yerba zacskójának teteje, amiről egyből megtudtam, hogy melyik márkájú matét issza.
Bevallom büszke voltam, mert a Yerba Mate termesztőknek nincs erre pénzük, hogy direktben promótálják a terméküket. Ezért egy-egy inst...
3 800 Ft
db
Raktárkészlet:
2 db
Csodálatos yerba. Mindig mutat valami szépet. Nagyon ízlik. Egy hűséges társ.

Az a Natúr Yerba Maté, ami eléggé füstös és eléggé keserű és a vanilliás, karamellás aromák is szépen érződnek egy idő után.
Inkább a lágyabb, selymesebb, kedvesebb Yerbák közé sorolnám a Liebiget.
Az a natúr yerba maték egyike, amelyik azt mondta nekem, amikor az elején az ízesített yerbákat fogyasztottam: "Figyelj ide, natúr vagyok, különleges és sokat meg tudsz belőlem inni..."...
4 000 Ft
db
Raktárkészlet:
9 db
Bízd rám, hogy mit fogsz kapni.
Esetleg írd a rendelés végénél a megjegyzés mezőbe, ha vannak kívánságaid és ahhoz mérten próbálok berakni valamit a csomagba. (pl.: ízesített vagy natúr.. frissítő, citrusos, füstös, stb.)

Összetevők: legalább 85% Yerba Mate
Származási ország: Argentína/Brazília/Paraguay/Uruguay
Nettó tömeg: 400-500 gramm
3 500 Ft
db
Raktárkészlet:
1 db
Mindig kérdeztétek mi a kedvencem. Mindig nagyon nehéz erre válaszolni. Ezek ízlések, szóval nincs nagyon értelme elmondanom, de mégis egy picit van.
Ez most a kedvencem. Elég karakteres, elég erős, de nem túl füstös. Erős Yerba, nem mutatnám feltétlenül kezdőknek.
18 hónapig érlelték, ami nem kevés egy argentin yerbához képest. Megrendeltem a 24 hónapos változatot is (Seleccion Especial), amihez képest ez a Yerba erősebb, intenzívebb.
Szerintem legalább 3-4 natúr ...
3 800 Ft
db