Starter Pack
Yerba Mate
Natúr 100%-os Yerba Mate
(78 db)
Ízesített Yerba Mate
(42 db)
Chimarrao és különlegességek
(8 db)
Tererének
(15 db)
Különleges új yerbák
(19 db)
A hónap yerbái
(5 db)
Országok szerint
(108 db)
Argentína
Brazília
Paraguay
Uruguay
Mate Tök
Hagyományos Argentin Tökök (Calabash)
(15 db)
Uruguayi Tökök
(36 db)
Különleges Tökök
(53 db)
Cuia (Brazil tökök)
Kerámia "tökök"
Fából készült maték (Algarrobo, Palo Santo)
Acél "tökök"
Guampák (Tereréhez, hideg matéhoz)
Több
Bombilla
Alap Bombillák
(6 db)
Különleges Bombillák
(11 db)
Uruguayi Bombillák
(19 db)
Termosz és minden más
Termosz + fontos kiegészítők
(25 db)
2025 Argentin kincsek
(67 db)
Matera (mate és termosz tartó táska)
(7 db)
Matricák Termoszra
(16 db)
Yerbera (yerba tároló, tartó és szóró)
(4 db)
Gyógynövények tereréhez / matéhoz
(1 db)
Argentin édességek és ropogtatnivalók Matézáshoz
(7 db)
Használt és sérült termékek
(4 db)
Merch (pl.: sapkák)
(4 db)
Rólam
Minden ami Mate
Elkészítés/Beavatás
Kezdő Matézó Vagyok (GYIK)
Hatások
Blog
Podcast
Yerba Mate Ajánló
Szótár
Madre de Manus yerbái
Kérdőív
303097|695000
Starter Pack
[3]
579061|695000
Yerba Mate
[276]
309394|695000
Mate Tök
[104]
460541|695000
Bombilla
[36]
418664|695000
Termosz és minden más
[163]
9999999813015|0
Rólam
9999999393386|0
Minden ami Mate
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Főkategória
Yerba Mate
Natúr 100%-os Yerba Mate
ÚJ
Abuelo Yerbatero - "Japán kertész nagypapa" [Argentína]
ÚJ
Abuelo Yerbatero - "Japán kertész nagypapa" [Argentína]
Raktáron
5 db
4 300
Ft
Az egyedüli yerba termelő cég, akinek japán gyökerű alapítói és tulajdonosai vannak. Úgy hívják őket, hogy Flor de Jardín, azaz "virágoskert".
Amikor Argentínában voltam, akkor elmentem hozzájuk és nagyon jó élménnyel gazdagodtam.
A Flor de Jardín nem egy pici kézműves yerba termelő, de nem is a nagyon nagyok közé tartozik.
Viszont a yerba mate mellett más élelmiszereket is árul, amit mind a saját maga területein művel.
A yerba egy igazi aranyközépút, a mindennapok yerbája. Mondhatnám, úgy hogy érződik a japán precizitás a yerbában.
Mindenből (levél, szár, por) pont annyi van benne, amennyi kell.
Összetevők: 100% yerba mate (ilex paraguariensis)
Származási ország: Argentína
Nettó tömeg: 500 g
A matézáshoz szükséges egyéb tárgyakat ezen az oldalon találod: https://www.matemanus.hu/sct/0/.
Matemanus Méter
Manus Méter
88%
Matero Méter
50%
Értékelés küldése
Átlagos értékelés:
Betöltés...
Származási Ország
Argentína
Füstösség
Közepesen Füstös
Száras vagy Szármentes?
Száras
Hatás/Erősség
100 / 83 (Mate Manus értékelése)
db
db
Kosárba
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Adatok
Vélemények
Feldolgozás
Elkészítés
Adatok
Weboldal
https://flordejardin.com.ar
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Nincsenek témák!
További vélemények és vélemény írás
Feldolgozás
Száras Yerba Mate (Con Palo): A szárak minimálisan csökkentik a Maté erősségét, de egy enyhe édes érzetet adnak a Yerbának.
Natúr Yerba Maté: 100% Yerba Mate tartalmú, tehát nem tartalmaz semmilyen hozzáadott növényt vagy gyümölcsöt
Enyhén füstös feldolgozás: Minimális füsttel szárítják a leveleket, hogy azok ne oxidálódjanak és a zöldes aromákat sokáig megtartsa.
Elkészítés
Felmelegítjük a vizet (70-80 fokra) [ez az optimális hőmérséklet, ha kicsit kevesebb vagy több nem baj] [
bővebben a vízről itt olvashatsz
]
Termoszba
töltjük az egész napos használathoz
Megtöltjük a
Maté Tököt
(Calabash) a
levéllel (Yerba Mate)
1/2 - 3/4-ig.
Kicsit felrázzuk a leveleket, majd 45 fokos szögben abbahagyjuk a rázást, így a levelek a Tök egyik oldalára fekszenek.
Hideg/szobahőmérsékletű vizet töltünk a Tök aljába, várjunk 2 percet, hogy magába szívja a vizet a Yerba.
Alákanalazunk a
szűrős fémszívószállal (Bombilla)
. Az egyik oldalon a Yerba egy hegyet képez, a másik oldalon szinte nincs semmi.
Használat során arra az oldalra töltjük a vizet, ahol a kevesebb Yerba van.
Miután feltöltöttük a termoszból a Tököt, leisszuk az első felöntést, mivel mi vagyunk a házigazdák (Cebador)
A Tököt a termoszból egész nap töltögethetjük, amíg a Yerba bírja (kb. 10-15 felöntés attól függően, hogy milyen a levél minősége illetve, hogy a Yerbából épített hegyet mennyire tudtuk a felöntögetéskor megtartani.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások