Yerba Mate Ajánló

Mateine - Caffeine+ (Paraguay)

Humayer Dávid
Humayer Dávid
2021.01.27 18:01
Mateine - Caffeine+ (Paraguay)
Becenév: Hamu és Piros Marlbi Yerba
Sztori:
Nem szeretem ezt a Yerbat. 100-ból 99 ember sosem inná ezt. Hiba volt vakon berendelni ezt a néhány zacskót. Ez a legfüstösebb Yerba, amit valaha ittam. Én szeretem a füstös matékat, de mindennek van határa. Itt úgy érzem nincs mögötte tartalom, csak dohány. Ráadásul rengeteg szárral. A szárak jók és sokszor adnak egy extra ízt a Maténak, de itt ez is túlzásba vitték. A hivatalos Maté törvény szerint minimum 70%-nak kell a Yerba Mate levelek arányának a Yerba Mate szárakhoz képest. Itt ez biztosan súrolja a Yerba Mate törvényt. Fontos megemlítenem, hogy a paraguayi Yerbák nagy része Tereréhez készült, mivel ezeknek az intenzív Yerbáknak a hideg vízben való oldódás után kell megmutatniuk karakterüket. Tehát lehet, hogy Tererének (hideg Maténak) jó ez a Yerba. Egyelőre nem vett rá a lélek, hogy megkóstoljam hideg vízzel. De meg fogom. Szakmai ártalom és kötelesség.
Származási ország: Paraguay
Feldolgozás: Brutál Füstös, extrém sok szárral.
Összetevők: 100% Yerba Mate
Ajánlom: Azoknak a cigarettázóknak, akik Piros Marlboro vagy Kék Davidoffot szívnak. (Elvileg ezek a legfüstösebb cigik a piacon) Azoknak, akiknek beindul az endorfin termelésük, ha szagolgathatják a hamutálcát. Akik le akarják tenni a cigit, de szeretik a dohány ízét. Akik perverz módon szeretik a füstöt.
Utóirat: Aki le akar szokni a dohányzásról 2021-ben és eljön érte a III. kerületbe vagy rendel bármi mást az oldalról, annak ingyen berakok egy zacskóval, ha megírja megjegyzésbe. Hívjuk ezt Mate Manus CSR-nak. Kóstolót az is kérhet, aki nem dohányos, csak mazohista.