Yerba Mate Ajánló

Liebig - Original (Argentína)

Humayer Dávid
Humayer Dávid
2020.12.12 21:35
Liebig - Original (Argentína)

Liebig - Original

Becenév: "Soha nem okozok csalódást"

Sztori: Német telepesek alapították ezt a márkát. A nagyon népszerű Playaditonak ez a prémium verziója. Arany színű csomagolásban. Ez volt az első natúr Yerba, ami azonnal tetszett. Egy volt edzőmmel, egy másik Dáviddal ittam ezt még a karantén előtt. A nagykörúton bontottam ki a mintazacskót, sok felöntést megittunk és nagyon szép, kitartó energiát, felemelő érzést adott nekem azon a napon. Ezt a Yerbát elneveztem (Soha Nem Okozok Csalódást Maténak), mivel bármikor iszom, mindig élvezem. Ez nem marketinges duma. Sok Yerbának meg van az időpontja, meg a hangulata, amikor nem szívesen bontanám ki. Pár hónapja megkeresett a
Steamhouse Cafe, hogy szeretnének Matét az itallapra, de csak 1-et választhatok. A Liebig - Original került fel. Megbízom ebben a Yerbában.
Íz: Inkább a füstösebb Natúrok közé tenném. Inkább egy picit keserűbb, mint lágyabb. Inkább egy picit savanyúbb. Inkább egy picit intenzívebb, mint az átlag Yerbák. Ezek nagyon jó összhangban vannak.
Származási ország: Argentína
Feldolgozás: Füstös, szárral, sok por.
Ajánlom: Na ez a nehéz. Ajánlom azoknak, akik nem riadnak meg az intenzívebb, Natúr Yerbáktól. Akik egy ízesített Yerbával kezdték a pályafutásukat, de azt mondják, nagyon szívesen áttérnének a Natúrra, ha tudok mutatni olyat ami meggyőzi őket. Ha ez nagyon nem ízlik, akkor nem való neked a füstös feldolgozású Natúr világ.
Liebig - Original - Natúr Yerba Mate - nagyon kiegyensúlyozott hatás és íz - Argentína - Mate Manus