Időhorgonyok:
0:00 - Intro
0:38 - Első felöntés és argentin kiejtés
2:51 - David Espinoza a brazil foci vb-n matézókról
3:19 - Yerba készítés Mate Manus módra - Ki a házigazda (Cebador)?
4:19 - Mennyire nézik Argentínában, hogy megfelelően hőmérsékletű a víz?
5:03 - Pont időben... bemutatom David Espinozát!
8:44 - Hányan dolgoznak az Empanada Storyban?
10:03 - Hányan Matéznak az Empanada Story stábjai közül?
12:11 - Latin Amerikán kívűl, miért nincsenek Maté ültetvények?
14:20 - Hogyan szereti David Espinoza a Matéját? + Maté Fagyi
16:03 - Jól látom, hogy az egy Matés Sör?
18:27 - Mitől függ, hogy ki csinálja a Storyban a Matét?
20:25 - Milyen hatással van rád a Maté?
22:30 - Hány Matét iszol egy nap átlagosan?
23:25 - Megérkeznek a Maté készítő Empanada Storyban dolgozók, vége az interjú első felének.
Az interjú folytatása hamarosan! Kérdezzetek nyugodtan David-től vagy tőlem.