Mate Blog

Mit kell tudni a Yaguar Yerba Matekról?

Humayer Dávid
Humayer Dávid
2021.04.04 21:31

Mit kell tudni a Yaguar Yerba Matekról?

Anno nagyon örültem, amikor rátaláltam a Yaguarokra, mivel olyan ízesített, füstmentes növényre akadtam, aminek nem volt zavaró a mellékíze.

Füstmentes

A füstmentes Yerbakat alapból nehezebb megítélni, mert egyrészt nem a kedvenceim, másrészt nagyon sokfélével találkoztam már. A Yaguarokat 18 hónapig érlelik, ami nem jellemző a füstmentes növényekre, ez a tény is különleges zöldes/erdős ízt neki.

Ízesített

A Yerbahoz hozzáadott ízesítés pedig aztán még 1000 irányba elmehet... ehhez bármilyen gyártónak rendelkezésre állnak szárított növények, szárított gyümölcsök, természetes aromák, aromák.
Az ízesített Yaguarok általában a szárított gyümölcsök, szárított növények és természetes aromák mixéből jön össze. Hozzátenném, hogy általánosságban Yaguar Yerbak brutálisan gyümölcsösek. Egy olyan matezónak, aki rákattant erre a növényre és szereti a gyümölcsös ízeket, azt nehéz meggyőzni arról, hogy próbáljon ki egy kevésbé gyümölcsöset. 1 valami azért mégis rá tudja venni az ilyen Materot, azt pedig az utolsó bekezdésben le is írom..

Alacsonyabb hatás

A saját és a ti visszajelzéseitekből egyértelműen megfejtettük, hogy a Yaguar Yerba Matek nem olyan erősek, mint bármilyen más Yerba. Egyszerűen nem érzed annyira, mint a többit. Viszont sokkal nehezebben lehet túlzásba vinni. Tipikusan ajánlanám olyanoknak, akik félnek a Yerba Mate túlpörgető vagy bármilyen hatásától.
Összességében kinek ajánlanám a Yaguar Yerba Matekat?
-Kezdőknek, akik félnek a Natúr Yerba Matek keserűségétől
-Kezdőknek, akik félnek a Natúr Yerba Mate intenzív hatásától
-Aki nem szereti sem a natúr, sem a füstös ízt és a piacon elérhető leggyümölcsösebb Yerba Matera vágynak.