Mate Blog

A legszemfényvesztőbb Matekat árulom Európában!

Humayer Dávid
Humayer Dávid
2021.04.13 15:10
Büszke vagyok. Elmondom miért.
⏳ 1. Beszállító megtalálása. Eszméletlen sok idő, ment el azzal, hogy számtalan Mate és Bombilla gyártóra írtam rá, hogy küldje át a katalógusukat, árlistájukat, importtal kapcsolatos információjukat. A legtöbb angolul sem beszélt, így fordító segítségével kommunikáltunk.
???? 2. Pénz. Ha már a premium Matek importjára adtam a fejemet, akkor már nem 1-gyel terveztem megúszni a dolgot. Főleg nem azért, mert a szállítási költség sem volt alacsony és egyéb importtal kapcsolatos ráfordításokkal is számolnom kellett.
???? 3. Bizonytalanság. Sosem foghattam kezeimben a Matekat, ezért csak a doboz kinyitásakor tudtam fellélegezni és : “IGEEEN, ezek a legszebb tökök a vidéken!!!”
???? 4. “Van vevője?” - hangzott el a kérdés számtalanszor, amikor meséltem a csomagról. Nincs, de lesz. Az elmúlt 1 évben, nem csak a Matet kipróbálók, de a Mate Rajongók (Materos) száma is növekedett. 1 év múlva szinte biztos, hogy meghoztam volna ezt a döntést. Most kicsit előrefutottam ????.. Remélem, bízom és sejtem, hogy utolértek.