Mate Blog

Matét ajándékozni kockázatos

Humayer Dávid
Humayer Dávid
2020.12.25 17:24

Matét ajándékozni kockázatos.

Sokan nem ismerik a Matét és, amint meglátják nem tudnak, hogyan reagálni. Nem tudjuk ízleni fog-e neki.
A szerencsés kérdéseket rakhat fel magában vagy hangosan.
Egyáltalán mi ez? Mit csináljak vele? Mi az, hogy beavatni? Ki fogja ezt a fél kg-t meginni? Mi az, hogy építsek hegyet? Mi az, hogy próbáljak ki gyümölcsöset, ha ez nem ízlik? Minek szárítsam állítva? Mennyit ihatok ebből? Fogok ezek után kávézni? Mikor ihatom az utolsót? Mi az, hogy ez egy lopótök? Azért köszi az ajándékot!
Ha lefagynátok az ajándék átadásakor, vagy féltek, hogy titeket fog kérdezni az ajándékozott, akkor maszkon keresztül súgjátok a szerencsés fülébe: "www.matemanus.hu, ott mindenre megtalálod a választ..'
Amikor én megkaptam karácsonykor az első Maté Tökömet. Ránéztem és azt gondoltam: "(Ez is) Miért ilyen pici??
Pár hét használat után kiderült, hogy nem is olyan pici, igazából teljesen átlagos méretű. Sőt.. időnként nagyobb, mint amire szükségem van.
Ha mégis valami Matéval kapcsolatos dolgot szeretnétek adni, akkor két dolgot kiemelten ajánlok:
"Ajándékutalvány" (ezt az utolsó pillanatban is meg lehet venni) https://www.matemanus.hu/Ajandekutalvany-by-Mate-Manus-10...
vagy
"Karácsonyi kezdő-szett (1 tök - 1 bombilla - 1 csomag yerba mate (0,5 kg)" https://www.matemanus.hu/Christmas-Starter-Pack-Yerba... Ha ezt rendelitek, akkor időben, mert a futárszolgálatok nagyon leterheltek, vagy személyes átvétellel a Mate Manus főhadiszálláson.