ÚJ Kezdőknek Mate Csomag by Mate Manus (3 féle Yerba Mate + Mate Tök + Bombilla)

Kezdőknek Mate Csomag by Mate Manus (3 féle Yerba Mate + Mate Tök + Bombilla)
ÚJ Kezdőknek Mate Csomag by Mate Manus (3 féle Yerba Mate + Mate Tök + Bombilla)
Raktáron  41 db
15 500 Ft

1 db Hagyományos Argentin Maté Tök (Tigris/Sötétbarna Jaguár/Bordó Klasszikus/Barna) (ebből isszuk a vízzel felöntött Yerba Matét)

1 db Hagyományos Bombilla (szűrős szívószál a Mate Tökhöz, ezüst/fekete/arany)
1 db 250 grammos argentín Yerba Mate (Natúr Közepesen Füstös Növény) (Amanda/Ytacuá/Taragüi/Natura)

natúr)

1 db 250 grammos uruguayi Yerba Mate (Canarias Serena (gyógynövényekkel ízesített: Messi kedvence)) vagy [Natúr, selymes, enyhén füstös (Canarias, Rei Verde) vagy )]

1 db 200 grammos ízesített brazil Yerba Mate [Ízesített Füstmentes Növény (Guarana - Mate Green)]

 

A kedvenc kezdő csomagom, mert egy argentin, egy brazil és egy uruguayi Yerba Matet is tartalmaz a doboz. Az argentin és az uruguayi bár mindkettő natúr, mégis teljesen más stílus/íz/élmény. A brazil Yerba Matet pedig azért raktam be, hogy legyen egy ízesített is, mert az ízesített Yerba Mate meg aztán tényleg egy teljesen más világ.


Azoknak is parádés választás, akiknek foggalmuk sincs, hogy milyen Yerba mate az ő stílusok. Ez a szett biztosan ad egy erős irányt a preferenciákat illetően, hogy a jövőben könnyebb legyen választani vagy könnyeben tudjak ajánlani.

 

Ha van kívánságotok a hagyományos tököt illetően, akkor írjátok meg a megjegyzésbe (ha nagyon szeretnétek egy bizonyos tököt, akkor írjatok a Mate Manusnak emailben (matemanus.david@gmail.com) vagy Facebookon). Igyekszem gyorsan legfeljebb 1 napon belül válaszolni. Ha nagyon sürgős nyugodtan hívjatok fel: +36303058369


A matézáshoz szükséges egyéb tárgyakat ezen az oldalon találod: https://www.matemanus.hu/sct/0/.