Yerbas clásicas

Nézet:
Cambiar el orden de los productos:
Nincs raktáron
Az egyik kedvenc yerbám, ha 65-75 fokos vízzel csinálom.
Teljesen odavagyok az ízéért, lágy, mogyorós, vanilliás, mellett ott van a yerba pirított kenyeres íze.
Köszönöm Nobleza, ez csodálatos! Aki szereti a natúr yerbákat és nem kizárólag a nagyon füstöseket, annak nagyon nagyon ajánlom!

A nemes gaucha vagyis női dél-amerikai cowboy.


Összetevők: 100% yerba mate
Származási ország: Argentína
Nettó tömeg: 500 g
3 800 Ft
Nincs raktáron
Nagyon jó hatásfokkal rendelkező, szármentes (!) natúr yerba mate. Nincs túlfüstölve, ezért a Yerba Mate zöldesebb jegyei előtérbe kerülnek.
Ez egy különleges Rosamonte Yerba, mert annyira nincs füstölve, mint a többi (Tradicional, Especial, Premium, Suave, stb.)
Azoknak ajánlom, akik szeretik a közepesen vagy kevésbé füstös natúr yerbákat, de szeretik az érezhető hatást és zöldesebb ízt is.
Vastagabb levelek vannak a csomagban, tehát kevésbé tud eldugulni a bombi...
3 500 Ft
Nincs raktáron

Németek alapították és intenzív, az átlagnál füstesebb, karakteres ízű yerbát csomagoltak. Elnevezték "Sagrada"-nak azaz "Szent"-nek. A nevét az alapítő, a feleségéről nevezte el és nem a képen látható 80-as évekbeli csehszlovák színésznőnek látszó modelről. 


Összetevők: 100% yerba mate (ilex paraguariensis)
Származási ország: Argentína
Nettó tömeg: 500 g

3 500 Ft
Nincs raktáron
A nemes gaucha vagyis női dél-amerikai cowboy.

Az egyik legsavanyúbb yerba mate! Az, hogy savanyú nem biztos, hogy rossz. SŐT! Sokan szeretjük a savas ízeket, mint pl. én. :)
Azoknak ajánlom, akik szeretik a natúr argentín yerbákat és valami különlegsebb textúrájúra vágynak. A különlegességét a savassága adja.
Úgy tudnám ezt érzékeltetni, mintha egy kicsit több citromot raknál a limonádédba. Akik szeretik a specialty kávékat, a frissen facsart narancslé savasságát, azokna...
3 500 Ft