Small Yerba Farms

View:
Sort by:
NEW
Stock:
4 db

Argentínokkal lementünk Balatonszemesre néhányan 1 hétre. Ezt a yerbát vittük. Elkísért minket a partra, Balatonboglárra a Gömbkilátóba, Fonyódra a villasorra, a szemesi központba. Ott volt velünk a közös reggeliknél és esti főzéseknél. Nagyon finom volt napsütésben és esőben, minden nap, reggel, délben, este.

 

Tökéletes intenzítás, közepes keserűség (nem sok és nem is kevés), közepes füstösség (nem sok és nem is kevés). A yerba neve (As de Bastos) azt jelenti: "Treff Ász".

 

A termelő ezt írja magáról:

A Yerbater@.com egy családi vállalkozás, amely az üzem 1983. januári megnyitása óta működik, ahol José Luis Lorenzo és családja a yerba mate termelésének és forgalmazásának szentelte magát.

Mindezt egyetlen céllal fejlesztettük ki; a legjobb minőséget előállítani, hogy ezt a csodálatos terméket a nemzeti és nemzetközi piacra juttassuk. A Yerbater@.com székhelye Misiones tartomány földrajzi szívében, Dos de Mayo városában található, a Central Sierras hegységben, 520 méterrel a tengerszint felett, Buenos Airestől 1130 km-re, közvetlen hozzáféréssel a 14-es országúthoz.

 

Összetevők: 100% yerba mate (ilex paraguariensis)
Származási ország: Argentína (Missiones)
Nettó tömeg: 500 g

4 300 Ft
db
NEW
Stock:
5 db

Csodálatos yerba. Miért? Mert füstös és finom. Ez azért még így kevés. De, ha azt mondom, hogy nem szeretem a füstöset és mégis finom, akkor ahhoz valamit fel kell mutatni.

 

Csúcs minőség, füst és még csak 1 napja iszom. Valószínűleg minden nap egyre jobban fogom szeretni.

 

Összetevők: 100% yerba mate (ilex paraguariensis)
Származási ország: Argentína (Missiones)
Nettó tömeg: 500 g

6 000 Ft
db
NEW
Out of stock
Egy rosarioi argentin lány ajánlotta, aki a 2022-es világbajnoki menetelést rendszerint egymás mellett néztük és rendszerint matéztunk. :)
Az egyik meccs előtt kérdeztem meg, hogy melyik yerba a kedvence és megható arccal csak annyit mondott: a "Don Omar"... utánanéztem, beszereztem és most itt van.

Elég füstös! A Rosamontenal is füstösebb... karakteres, kemény, mint egy veszélyes rosarino! Csak keménylegényeknek és durva csajoknak ajánlom.

Összetevők: 100% yerba mate ...
3 900 Ft